Sommargästen som blev skåning på heltid

Lisa Gölén är sommargästen som blev skåning på heltid. 

Berätta kort om dig själv
Jag driver Café Kagan Simrishamn och i Älmhult. Visionen för Kagan har hela tiden varit ”a home away from home” där alla alltid ska känna sig välkomna och avslappnade. Vi serverar enklare luncher, mackor, kagor så klart och satsar på att hålla hög kvalitet på vårt kaffe.

Vad är unikt med ditt företag?
Det unika med Kagan är nog just att det blivit en mötesplats för så många olika människor. Vi har besökare i alla åldrar, varje dag hör vi massor av olika språk talas inne på caféet och möter både glädje och sorg. Men härligast av allt är att höra kunder som säger att de upplever att de fått ett extra vardagsrum – precis som jag drömde om när vi öppnade.

Nämn en förebild du har och varför?
Min största förebild är min mamma Ulla som ständigt bevisar att man inte är äldre än man känner sig och som lärt mig att bita ihop och kämpa på även när det känns tufft för då kommer alltid en ljusning till slut.

Vad har Qlara nätverket betytt för dig hittills?
Qlara har fått mig att våga se mig själv som företagare och ta det jag gör på allvar. Jag har också mött fantastiskt inspirerande kvinnor och fått en massa nya tankar och idéer.

One thought on “Sommargästen som blev skåning på heltid

  • 2019-02-12 at 08:07
    Permalink

    bästa fiket i stan, skåne, Sverige !?!

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *