Sara Aurora Water

Theta-healing

Jag arbetar med Theta-healing, vilket innebär att Du kan få hjälp med att bearbeta olika saker som hindrar Dig i Ditt liv. Sådant som mina klienter uttrycker att de blivit av med i samband med min healing är bland annat dålig självkänsla & dåligt självförtroende, olika rädslor & fobier, problematiska relationer, anorexia, astma, utbrändhet, långvariga smärttillstånd, pollen-, djur- & dammallergi samt artrit, för att nämna några. Du kan läsa vad några av mina klienter säger här.

Theta-healing är en behaglig metod där Du inte behöver göra något, utan bara får slappna av och ta emot. Du behöver inte heller veta vad Ditt egentliga problem är. Med hjälp av min välutvecklade intuition så ställer jag frågor till Dig för att ringa in orsaken, så att jag sedan kan heala den.  Det sker ofta stora förändringar snabbt med hjälp av Thetahealing. Jag arbetar gärna via Skype, så att Du slipper ta Dig någonstans utan kan ha det bekvämt hemma. Du är varmt välkommen att boka ett gratis 30-minuterssamtal, så att Du kan känna om detta är rätt för Dig eftersom Ditt förtroende för mig är avgörande för att vi ska kunna jobba tillsammans.

Hemsida

FB privat sida

FB företagssida

Pinterest

Instagram

Sara Aurora Waters
Månslunda 2602
273 56 Brösarp
E-post: info@sarawaters.se
Telefon: 0704-967445

Hoppa till verktygsfältet