Katarina Bruning -KG Konsult

Gladsax Home – Husägarservice på Österlen
Vi finns på Österlen för dig som ska köpa ett hus, äger ett hus eller som ska sälja ditt hus. Vi har kunskap, service och avlastning för dig. Vi finns på plats för och erbjuder dig personliga och professionella tjänster.

Homesearching för köpare
Ta hjälp av en husjägare för att snabbare hitta ditt drömhus på Österlen. Du behöver bara åka hit på en visningsresa när vi kan presentera 3-5 hus som passar dina önskemål. Läs mer om Homesearching.

Homeservice för ägare
För bara 349 kr i månaden ser vi till din bostad när du inte är på plats. När du lämnar ditt sommarhus eller ska på en längre semester kan det var skönt att veta att någon regelbundet tittar till ditt hus. Läs mer om Homeservice.

Homestaging för säljare
Vi hjälper dig att göra ditt hus ännu mer säljande. Homestaging kan hjälpa till att attrahera fler till en visning, ge högre bud och snabbare affär. Läs mer om Homestaging.

Tillsammans med Gunnel Ottersten har jag också ett gemensamt företag som sysslar med uppdrag inom kompetensutveckling, coching och strategier för organisationer. Många arbetslösa har funnit jobb eller utbildning med hjälp av vårt arbete.

KG Konsult – får det viktiga gjort!

Katarina Bruning
Gladsax Home
KG Konsult

Kronobergs Gård, Gladsax Bygata 23
272 94 Simrishamn
E-post:
Tel: 0702-07 50 06

Hoppa till verktygsfältet