Karin Hallett – Karins skrivbyrå

Karin Hallett heter jag och driver företaget

KARINS SKRIVBYRÅ

”Jag finns i Karlaby och min strävan är att lösa lokala
småföretagares administrativa problem:

Smått och stort – jag kan hjälpa till med det som du inte kan,
orkar eller har tid med.

Jag hoppar in snabbt, lokalt, flexibelt och du hyr bara in
mig på de timmar du behöver extra hjälp.

Mitt mål är att du ska kunna koncentrera dig på din
egentliga verksamhet.”

Jag har, förutom lång och bred administrativ erfarenhet, också en personalvetarexamen i botten. Då jag är gift med en engelsman talar vi engelska hemma sedan många år.

Till Österlen flyttade jag för 8 år sedan. Innan jag startade eget i år har jag arbetat på lokala företag som t ex Weibull Trädgård i Hammenhög och Skånefrö i Ö Tommarp.

Jag bor med familjen på en liten gård i Karlaby, där hästar, får och höns bidrar till att vi trivs jättebra. Men viktigaste anledningen är nog ändå den fina kontakten vi har med människorna här – trots att vi när vi flyttade hit inte kände en enda! Så jag vet verkligen hur viktigt det är att ha goda kontakter och bra nätverk att falla tillbaka på.

Att vara medlem i Qlara innebär för mig också en rejäl ”vitamindos”: Att se alla företagsamma kvinnor som utvecklar sina idéer inom de mest skilda områden och gör det dessutom bättre tillsammans än de skulle kunna göra enskilt är otroligt inspirerande! Ni verkar vara ett härligt gäng och jag ser fram emot att få utvecklas hos er. Jag hoppas också att genom Qlara kunna göra något för att stötta vår lokalbyggd på Österlen.

Vi ses i Qlara!

Och du – kommer du i kontakt med någon företagare som kan behöva stöd får du gärna tipsa om mig. Vem vet, kanske du själv kan behöva hjälp någon gång – administration har ju en förmåga att bilda rejäla arbetstoppar ibland…

Med vänlig hälsning
/Karin

Karins skrivbyrå
Karlaby Folkesro
272 93 Tommarp
E-post: karin@hallett.se
Tel: 0763-28 26 10