Karin Eberhardt Grönvall – Karinja

Författare, språkgranskare och skrivkursledare

Jag startade mitt företag som jag kallar Karinja 2017. Min huvudsysselsättning är att skriva—däri ligger min lust och mitt intresse. Jag heter Karin Eberhardt Grönvall och bor i Skillinge, Qlara sedan 2017.

Jag har gått ett otal olika skrivarkurser, varit redaktör för två antologier som jag korrekturläste, textbearbetade och även medverkade i med artiklar.

Min debutroman, ”Hjärngrepp”, utgavs i juni 2016, och sedan har jag medverkat med noveller i tre novellantologier. Just nu leder jag ett par skrivarkurser för seniorer.

Jag har börjat korrekturläsa så smått, och nu känner jag mig mogen att ta uppdrag som handlar om såväl korrläsning som textbearbetning och språkbehandling. Eftersom jag är ny i gamet provläser jag gärna några sidor så att den som anlitar mig vet vad han eller hon får.

Välkomna att höra av er!

Karin Eberhardt Grönvall
Seymours väg 11
276 60 Skillinge
E-post: karin.egronvall@gmail.com
Tel: 0703-63 32 99

Hoppa till verktygsfältet