Gith Vikström -Hannåsa Gård B&B

Jag heter Gith Vikström och driver Hannåsa Gård B&B i Hannas, Simrishamns kommun, sedan påsken 2016. En dröm har förverkligats om att bo på Österlen och öppna Bed and Breakfast.

Hannåsa Gård B&B med vasstak och trevlig innergård har fyra mysiga personligt inredda rum varav en juniorsvit. De allmänna utrymmena bjuder på en smått oslagbar entré med handslaget tegelgolv och en vacker stenvägg som fond medan matsalen har gedigna träplanksväggar från 1700-talet. Dessutom finns ett inglasat vagnslider med ett vackert klinkergolv, där frukosten kan avnjutas. Man hittar många roliga detaljer i inredningen som är lantligt rustik.

Hannåsa Gård från parkeringen

Bredvid gården finns en gräsyta med plats för husbilar  och där bjuds även en vidsträckt utsikt. Planer finns på att bygga en ”putting green” och en bunker för att erbjuda träningsmöjligheter åt golfälskare som gillar Österlen med tanke på de närliggande golfbanorna som finns av hög kvalité.

På söndagar under säsong har vi öppet i vårt café, där det serveras hembakt bröd och skånskt kaffe i små blommiga koppar.

Hos oss kan våra gäster koppla av och njuta av det stilla lugnet, gärna under det stora körsbärsträdet. Vi finns mitt på Österlen längs väg 9, med närhet till naturupplevelser, stränder, konsthantverk, shopping.

Varmt välkomna att boka ditt boende online via vår hemsida www.hannasa.se.

B&B Hannåsa gård
Hannas 214
276 55 Hammenhög
E-post: info@hannasa.se
Tel: 0709-136255

Hoppa till verktygsfältet