Driva företag med erfarenhet, kunskap och kompetens

Ylva Stockelberg, konsult med stor bredd, är både civilingenjör och marknadsekonom. Hon har nästan 30 års konsulterfarenhet, från både näringsliv och offentlig sektor.

Berätta kortfattat om dig själv
Jag är strukturerad och kreativ med handlingskraft och social förmåga.

Berätta kortfattat om ditt företag
Jag är civilingenjör och marknadsekonom och har arbetat som konsult sedan 1985 både i eget företag och som anställd eller underkonsult till fyra stora internationella konsultföretag. Eget företag (FasEtt Management AB och bifirman Amrafel Förlag)  har jag haft sedan 1995.

Jag har skrivit nio böcker om katter och medverkat i andra böcker. Efter flytten till Simrishamn från Stockholm 2012 har verksamheten tagit en ny riktning. Konsultuppdragen har medvetet blivit färre medan skrivandet tagit mer plats. Jag skriver även artiklar och håller föredrag. Jag har en gästlägenhet i mitt gårdshus i Gamla stan Simrishamn som jag hyr ut till turister. I anslutning till denna finns också ett galleri för i första hand maken Oves fotografier.

Vad är unikt med ditt företag?
Erfarenhet, kunskap och kompetens.

Berätta om en passion du har
Katter är ett stort intresse som gett mer än social samvaro med katterna. Det har gett mig många vänner och resor runt om i Sverige och Norge. Jag tycker också om att skriva och har kunnat förena dessa två intressen. Vinkunskap är ett annat intresse, som jag hoppas kan resultera i en bok.

Jag är också intresserad av natur, kultur och samhällsutveckling, allt detta finns här i Simrishamn Österlen.

Nämn en förebild du har och varför?
Jag är fascinerad av människor som tänker nytt och genomför sin idé. Håkan Lars är nog den största svenska moderna uppfinnaren. Han har uppfunnit datormusen, färggrafik för datorer och ett navigeringssystemet STDMA som idag är standard inom både sjöfarten och flyget. Eller Petra Wadström som uppfann vattenrenaren Solvatten som enbart drivs av solenergi, i första hand i tredje världen.

Vad har Qlara nätverket betytt för dig hittills?
Som nyinflyttade att få över 50 nya vänner på en gång var och är fantastiskt. Sedan är andra Qlaror de arbetskamrater man annars saknar när man arbetar som soloföretagare. Man kan alltid ställa en fråga och få svar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet