Christine Fajersson – SOS Sekreterar- och Skrivhjälp

Jag har rötterna på Brantevik och har bott bofast här sedan 1987. Därmed har jag såväl stor kännedom om som kärlek till min by och bygd.

Företaget SOS startade jag i Malmö 1981 – alltså för mer än 30 år sen. Då som renodlad skriv- och översättningsbyrå. Vid flytten till Brantevik kvarstod en del av kunderna i Malmö samtidigt som jag försökte hitta nya på Österlen. Härute behövdes inte mina språkkunskaper lika mycket så jag slog mig in på den ekonomiska marknaden istället – vilket visade sig vara ett bra val.

Jag har hela tiden jobbat mot hotell/restaurangbranschen och är väl lite specialiserad på den marknaden. Annars har jag kunder inom alla möjliga områden som jag hjälper efter deras speciella behov. Smått som stort – allt beaktas och bemöts på samma glada sätt.

En del får hjälp varje dag – andra varje vecka eller månad och vissa uppdrag kommer ett par gånger per år. Man kan börja i liten skala och utöka eller tvärtom ifall man vill göra vissa saker själv. Jag kommer med förslag men kunden styr och betalar alltid bara för effektivt arbetade timmar.

Ring mig när du inte hinner själv eller har kris (det är ju därför jag heter SOS) så ska vi se vad jag kan hjälpa just dig och ditt företag med.

Vill du jag ska lära dig segla skuta – så hittar du mig på Sarpen – en av mina pärlor som jag ägnar stor del av min fritid.

Välkommen!

SOS Sekreterar- och skrivhjälp
Christine Fajersson
Pantaregatan 9, 272 38 Brantevik
E-post: sos_christine@hotmail.com
Tel: 0708-95 76 86

Hoppa till verktygsfältet