Christa Sievers

Jag är född och uppvuxen i södra Tyskland där jag även utbildade mig till förskolelärare. Jag flyttade till Österlen år 2001 med min man och mina fyra barn.

Efter några år kom jag i kontakt med Nätverket Qlara och ville gärna vara medlem och delaktig i denna grupp som stärker kreativa kvinnors arbete här på Österlen.

Jag utbildade mig inom massage och massageterapi på hälsoteket i Malmö och det var startskottet för eget företagande och därmed kunde jag bli medlem i Qlara.

Mitt interesse för olika metoder var stort, därför valde jag även att vidareutbilda mig inom koppningsmassage och bindvävsmassage. Vid sidan om gick jag kurser i mikrokinesiterapi i Hannover (Tyskland) och DORNmetod i Malmö

Sedan år 2015 jobbar jag även med kirofonetik där man arbetar med att kombinera språket med beröring främst hos barn men även hos vuxna. Det kan både fungera som en avslappnande men även impuls givande massage med tyngdpunkten att stärka livskrafterna. Du kan läsa mer om denna behandling på www.WACH-chirophonetik.org 

Jag är mycket glad att jag kan vara medlem i Nätverket Qlara där man aktivt stödjer varandras arbete och kreativitet.

Ni hittar min massage verksamhet vid utkanten av Havängs sommarby med närhet till skog och hav. Om ni vill komma med bussen så kan ni hoppa av Ängdala vandrarhem (linje 3, Simrishamn – Kristianstad).

Christa Sievers
Pedagog och massageterapeut

Massage, mikrokinesiterapi och kirofonetik
Spitsalundsvägen 8
27737 Kivik
E-post: christa_sievers@hotmail.com
Tel: 0768 – 76 09 12

Välkommen!

Hoppa till verktygsfältet