Charlotte Nygren – WinDaloo

Med visionen om att alla ska finna arbetsglädje och tycka att det är roligt att gå till jobbet, bestämde jag mig för att hoppa av en lång anställning och starta eget. Målet är att alla ska känna engagemang och hitta sin motivation. För att nå detta arbetar jag med förändringsledning, värderingsarbete, utbildar i ledarskap och coachande förhållningssätt, föreläser, är mentor, coachar samt arbetar med teamutveckling. Mina värderingar bygger på nyfikenhet, mod, tillit och glädje.

Kort om mig:
Jag är född och uppvuxen i Malmö, med rötter i Köpingsberg, utanför Ystad. Efter ekonomistudier i Uppsala, hamnade jag inom bank- och finans i Stockholm, där jag arbetat i olika yrkesroller, längst som chef i över 20 år. För något år sedan hittade jag och min man huset med drömläge strax utanför Borrby, där nu även WinDaloo´s kontor ligger.

Varför anlita mig? Jo, här kommer några exempel på tillfällen:

  • Ett förändringsarbete ska startas och ni vill få medarbetarna med på vagnen.
  • Ni vill skapa ett sunt företagsklimat med gemensamma värderingar och önskvärda beteenden.
  • Ni vill få en väl fungerande grupp, där man stöttar och hjälper varandra.
  • Ni har besvärande kundklagomål. Kundbemötandet måste bli bättre.
  • Ni vill ha ett stöttande och bekräftande ledarskap som skapar tillit och trygghet.
  • Chef /ledare vill utvecklas i sitt ledarskap.
  • Medarbetare/chef känner sig vilsna i sin roll och behöver få hjälp med reflektion.

Följ mig gärna på:
Instagram (windaloo_alskamotivation)
LinkedIn (Charlotte Nygren)
Facebook (WinDaloo #älskamotivation)
windaloo.se (hemsida)

Kontaktuppgifter:
WinDaloo AB
Charlotte Nygren
Lillebäcksvägen 27
276 37 Borrby
Mobil: 073-381 12 75
Mejl:
charlotte.nygren@windaloo.se

Välkommen!