Hoppa till verktygsfältet

Att bearbeta hinder i ens liv

Sara Aurora Water arbetar med Thetahealing, vilket innebär att Du kan komma till henne för att få hjälp med att bearbeta olika saker som hindrar Dig i Ditt liv.

Berätta kort om dig själv
Jag är diplomerad Thetahealer och kinesiolog, samt utbildad på att integrera aktiva spädbarnsreflexer. Jag har även en omfattande kunskap om kostens betydelse för det fysiska och psykiska måendet. Jag har varit verksam inom alternativmedicinen sedan 2006 och har också 20 års erfarenhet som lärare i grundskolan. Jag kommer ursprungligen från Göteborg men har hittat hem på Österlen! Jag är tvåspråkig i svenska och engelska och min hemsida är enbart på engelska men det går utmärkt att kommunicera med mig på svenska.

Berätta om en passion du har
Jag brinner för att se människor växa! Det är lika fantastiskt varje gång en klient börjar tycka om sig själv eller vågar göra nya saker. Vi bär alla med oss ett bagage från vår uppväxt – en del mer och andra mindre – och jag är så tacksam att jag fått möjligheten att lära mig hur jag kan lätta på den bördan så att människor kan gå vidare i sina liv och leva här och nu, med friska relationer, god självkänsla och en frisk kropp!

Vilka är dina förebilder?
Mina förebilder är Jesus, Buddha, Gandhi och Moder Teresa – människor som brunnit för att göra världen lite bättre och som ägnat sina liv åt att sprida kärlek!

Varför gick du med i Qlara?
Jag gick nyligen med i Qlara eftersom jag gillar kvinnliga nätverk och det är ett trevligt sätt att träffa andra företagare på Österlen. Som egenföretagare har man inga arbetskamrater och då är det viktigt att knyta kontakter med andra i samma situation för att kunna bolla idéer och prata om sådant som man ställs inför som företagare och ge varandra tips och råd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *