Åsa Nyström – Yoga & Hälsa

Åsa Somesha Nyström

Yogalärare/Yogaterapeut
Ayurvedisk Hälsovägledare
Örtterapeut
Mormor

Åsa har undervisat i yoga, hälsa och självkännedom på heltid under de senaste 20 åren. Hon har tillbringat mycket av sin tid som arrangör och kursledare i olika delar av Indien och på Österlen, där hon har sin bas. 

Kärleken till naturen och att värna om den, har varit en röd tråd i hela hennes liv. Att hämta kraft från naturen och att finna det naturliga inombords. 

Hon brinner för att vägleda människor i att komma tillbaka till sitt ursprung genom avspänning, närvaro och njutning i nuet. Att komma närmare sin sanning och någon av sina livsuppgifter och att blomstra som människa för sin egen och andras glädje – är målet. 

 Under sina år som yogalärare har hon visat att yoga är något som alla kan utöva, oavsett vilken nivå man befinner sig på. På Österlen är hon välkänd och uppskattad för sina yogakurser, workshops, föreläsningar och ayurvediska ört-behandlingar.

Ända sedan barndomen har den röda tråden i Åsas liv varit att vilja värna om natur och miljö och att leva i samklang med naturen. Hon brinner för att vägleda människor att komma tillbaka till sitt ursprung genom att slappna av, hitta njutningen och förstå sin uppgift i livet.

Åsa undervisar i mjuk hathayoga, floweryoga, mediyoga  och i ”sound resonance technique”, en yogaterapeutisk metod från Bihar school of yoga.

Hon ger behandlingar och konsultationer inom ayurveda, örtterapi, essentiella oljor och integrerad yogaterapi.

Kontaktuppgifter:
Åsa Nyström Yoga & Hälsa
Rosengatan 7
277 40 Sankt Olof
Tel: 070 333 82 11
E-post: info@floweryoga.nu
Hemsida: Floweryoga.nu
Facebook:Facebook.com/floweryoga.nu

Hoppa till verktygsfältet