Årets Qlara utnämnd

I samband med nätverket Qlaras årsmöte, den 22 mars, utsågs Årets Qlara. Det är en utmärkelse som alltid strängt hemlighålls fram till årsmötet och ges till en medlem som har gjort något speciellt för Qlaror eller nätverket under det gångna året eller historiskt.

I år föll valet på Ylva Stockelberg, civilingenjör och marknadsekonom, verksam som konsult sedan 1985. Hon har främst arbetat med förändringsprojekt inom näringsliv och offentlig sektor och driver företagen Fas Ett Management AB och Amrafel förlag. I dagsläget arbetar Ylva i mindre skala som näringslivskonsult.

Hon är generös, pedagogisk, driftig, modig, engagerad, entusiasmerande och organisatorisk.

Hon är författare och har gett ut ett flertal böcker om katter. Hon anlitas sedan många år som kattexpert och föreläser bl a för dem som ska öppna kattpensionat.

Ylva är en god ambassadör för nätverket:
– genom samarbete med andra Qlaror, t ex Lisa Gölén och vinprovning för Qlaror, varit den som startat lunchträffar för Qlaror, föreläsning för Qlaror efter en utbildning hon deltagit i, skrivit två böcker med andra Qlaror,
– marknadsförare av Qlara, har haft uppdrag i styrelsen för Qlara, Österlenrundan, Litteraturrundan, Österlen lyser, varit mentor för unga blivande företagare i Tillväxtrummet, är ordförande i Munskänkarna och politiskt aktiv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *