Annette Rydberg – Mäklarcompagniet

Inte en mäklare som andra…

För oss på Mäklarcompagniet är det en självklarhet att våra kunder ställer samma höga krav på oss som vi själva gör. Vi anser att det inte finns några genvägar till ett väl utfört uppdrag, vi arbetar målinriktat från första mötet med Dig tills nyckeln ligger i handen på den lyckliga köparen. Mäklarcompagniet är ett fristående mäklarföretag med möjlighet att gå sin egen väg. Vi bestämmer t ex över vår marknadsföring utan det stora mäklarföretagets bundenhet.

Våra mäklare har samtliga en treårig utbildning i Fastighetsvetenskap, har renoverat flertalet hus och tror på byggnadsvård. När vi får en stund över passar vi på att lära oss mer genom att aktivt besöka bland annat snickerier, byggnadsvårdsföretag och delta i olika evenemang såsom kalkmålning och Mäklarsamfundets utbildningar.

Vi vet att fingertoppskänsla, affärsmässighet, engagemang och omtanke om både säljare och köpare ger bättre resultat. Våra mäklare har fullt fokus genom hela fastighetsaffären och arbetar för att få Din bostad såld även då andra är lediga. Så skapas förutsättningar för en riktigt lyckad bostadsaffär!

Varför ska Du nöja Dig med mindre?

Välkommen till Mäklarcompagniet – Din fastighetsmäklare!

Mäklarcompagniet Skåne AB
www.maklarcompagniet.se
Heingebergsvägen 552-21
27568 Vollsjö
E-post: annette.rydberg@maklarcompagniet.se
Tel: 0702-16 24 39