Anne Bengtsson – Recover Spa

Hej alla härliga människor jag är en varm, lugn, konstnärlig person som gärna vill presentera mig själv. Jag växte upp i norra Skåne i en familj tillsammans med två syskon och två underbara föräldrar, som tog väl hand om oss. Jag utbildade mig så småningom till förskollärare då jag hade som mål att få arbeta med funktionshindrade barn och ungdomar. Jag blev också specialpedagog och arbetade på särskola i många år. I samband med det gick jag en kurs i massage för att kunna ta hand om ”mina” svårt handikappade barn på ett bättre sätt. Detta gav tankar på att alla människor behöver massage för sitt välbefinnande och inte minst  för sin hälsa. Så sagt och gjort jag utbildade mig till massageterapeut på Kroppsterapiskolan i Linköping. Jag arbetade sedan i Simrishamn på Ågatan med massage i många år. Men kunskapstörsten var inte släckt. Jag tycker att det är stimulerande med nya utmaningar. Jag ville starta mitt eget SPA. Jag utbildade mig till Beautytherapist samt Spa terapeut i Stockholm

Jag arbetade på olika SPA i Skåne som exempelvis Ystad Saltsjöbaden, Granliden Ludviksborg Höör samt i sju års tid på Talldungen i Brösarp.

Detta att arbeta med mina händer ligger mig varmt om hjärtat. Att få människor att läkas i en lugn miljö, med havet som inramning, att få ge människor möjlighet till återhämtning från oro, stress, sömnsvårigheter på ett personligt och nära sätt är min intention. Inte spa i det stora formatet där den ”lilla” människan lätt tappas bort. Då man som terapeut ej hinner med personliga samtal på ett större spa.

Jag är stark i min intuition, inlyssnande, vill få människor att må bra, genom att möta dem där de är just nu. Jag har också utbildat mig till samtalsterapeut på Hälsoakademin i Höllviken. Kognitiv terapi /transaktionsanalys.

Jag behöver hjälp att utvecklas i ekonomi/bokföring samt marknadsföring, vilket inte heller är mina starka sida. Jag är tacksam för tips.

Tack för ordet!
Med varma hälsningar från Anne Bengtsson

Recover Spa i Vik
www.recover-spa.com
Vikarvägen 1
27295 Simrishamn
E-post: anne@recover-spa.com
Tel: 0709-770276

Hoppa till verktygsfältet