Svenska English

Bli medlem

 
Funderar du på att gå med men gärna först vill träffa andra Qlaror? Kom då på ett av våra Drop in-möten som hålls första måndagen varje månad. Hit är även icke-medlemmar välkomna.
 
Eller besök vårt årsmöte som hålls i slutet av mars varje år. Se vårt kalendarium för mötestider. Vill du ställa frågor om nätverket? Kontakta oss här. 
 
Nätverket Qlara är en ideell förening, öppen för kvinnor som aktivt verkar för nätverkets ändamål. Se våra stadgar.
Medlemskapet kan förvärvas av enskilda personer som bor och verkar på Österlen i sydöstra Skåne. Undantag kan ges av styrelsen som även beslutar och godkänner medlemskap. Nätverket har löpande intagning av medlemmar under året.
 
Nätverket Qlara bygger på aktiva medlemmar. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i någon eller några av våra olika verksamheter. Som medlem får du tillgång till våra interna sidor med bl.a. ett forum där du kan läsa mer om aktuella projekt.
 
Nätverket Qlara uppmuntrar även sina medlemmar att ta egna initiativ till projekt inom ramen för våra intentioner och som godkänns av styrelsen.
 
Information om Nätverkets Qlaras aktiviteter och möten meddelas huvudsakligen genom hemsidan och nätverket Qlara förväntar sig att varje medlem besöker hemsidan för att ta del av den. Viss information skickas även ut via e-post.
 
Önskar du bli medlem i Nätverket Qlara ber vi dig att fylla i ansökningsblanketten on-line genom att besöka länken här till vänster.
När din ansökan blivit behandlad av styrelsen får du meddelande om detta samt tillträde till hemsidans interna del för medlemmarna.
 
För närvarande är avgiften 500 kronor per år, varav 50 kronor är medlemsavgift och 450 kronor serviceavgift och avdragsgill för dig som har företag. Du faktureras avgiften när du antagits. Blir du medlem efter den 1 juli betalar du endast halv avgift för detta år.
 
Välkommen! 

Sök på Qlara.net
Dela