Svenska English

Skriv ut Skriv ut

Vill du bli bättre på service, marknadsföring, samarbete eller effektivitet?

 

Min affärsidé är att hjälpa företag och organisationer att utveckla medarbetarnas kommunikationsförmåga.
 
I syfte att skapa bättre samarbete, högre servicenivå och lönsammare/effektivare arbetsplatser. Detta göra jag genom att mixa utbildningar, föreläsningar och individuell coaching.
 
 
Kontakta mig, Gaby Gummesson, så kanske vi tillsammans kan utveckla något enligt dina önskemål och behov!

 

Jag är marknadsförare, beteendevetare och ekonom.
Mina föreläsningar och utbildningar berör oftast mänsklig kommunikation.
Det kan handla om hur du agerar inför en grupp, hur du marknadsför dig eller hur du säljer på ett bra sätt. Det kan också handla om hur du motiverar eller förbättrar samarbetet med andra. Utbildningarna/föreläsningarna specialanpassas efter din/er vardag, så att kunskaperna blir konkreta och direkt användbara.
Jag anlitas flitigt över hela Sverige både av privata företag och inom den offentliga sektorn. Återkommande kommentarer på kursutvärderingar är ”du pratar så att alla förstår”, ” det här var saker som jag verkligen kan använda mig av”, ” det var lärorikt och underhållande”, ”jag lyssnar gärna mer”, " du är rolig"
 
Framförallt har många arbetsgäng uppskattat min föreläsning "Kommunikation, motivation och samarbete". Jag jobbar efter mottot "Gör det svåra enkelt"
                    
 
Eftersom min stora hobby är dans undervisar jag även i Line Dance. Mycket populärt är att på en fest eller till ett friskvårdsarrangemang boka ett "prova på pass". Det brukar vara en rejäl "partyhöjare" efter maten 
 
Läs mer på www.gaby.se
 
 
Som infödd Österlenbo känner jag varmt för denna fina del av Sverige. Jag försöker bidra till att både stärka gemenskapen och möjligheterna för oss som bor här, att försörja oss. Därför var jag en av dem som aktivt arbetade för att starta nätverket Qlara och jag är också en av initiativtagarna till projektet Österlen lyser (www.osterlenlyser.se)
 
Jag och min "Qlarakollega" Cecilia har också fått förtroendet av Länsstyrelsen att arrangera flera olika utbildningar för landsbygdföretagare och deras anställda i Skåne. Dessa subventioneras av EU-medel.
Hör av dig så får du veta mer om detta... info@gaby.se
 


« Tillbaka till medlemslistan

Sök på Qlara.net
Dela